24.11.2018

Vietimme pikkujouluja jo tutuksi tulleessa Myllykosken kievarilla. Samalla pidimme vuosikokouksen, jossa valittiin hallituksen jäseniä tulevalle kaudelle.

Vuoden 2019 hallitus on:
Puheenjohtaja Paula Karhunen
Sihteeri Jaana Kukkonen
Jäsensihteeri ja varapuheenjohtaja Leena Laakso
Rahastonhoitaja Anne Uuttu
Varsinaisjäsen Mari Weckman
Varajäsenet Nina Heitto ja Anu Honkaselkä


Pikkujouluissa palkitaan myös seuralaisia, tänä vuonna vain Vuoden Juniori-palkintoa ei saatu jaettua.

Vuoden seuralaisena palkittiin aina positiivinen ja auttavainen Ida Hyvärinen, Onnea Idalle!


20.-21.10.2018

Kuluneen vuoden aikana MeHe on järjestänyt kahdet 1-tason koulu- ja estekilpailut. Jälkimmäisissä kisoissa ratkottiin seuramestaruuksia kummassakin lajissa 20.-21.10.2018

Seuramestari 2018 Koulumestarit

Kultaa Anu Honkaselkä - Seppälän Lasse
Hopeaa Aada Puranen - Jade d'Aro
Pronssia Paula Karhunen - Celtas Quillabamba

Vuoden 2018 estemestarit

Kultaa Ida Hyvärinen - Bögegårdens Landano
Hopeaa Milla Oravainen - Hillevi Harmaja
Pronssia Aada Puranen - Jade d'Aro


ONNEA MESTAREILLE!


27.6.2017 Mansikkakarnevaalikulkue

Ulkopaikkakuntalaiselle Suonenjoen mansikkakarnevaalit ovat vain yksi maalaisfestivaali muiden joukossa, mutta suonenjokelaisille kyseessä on kesän kohokohta. Karnevaaleihin yhdistyy itse festivaalin lisäksi mm. Jokkisajoja, mansikkaravit ja muita erilaisia oheistapahtumia ympäri kaupunkia.

Ja tietysti karnevaalikulkue.

Merihevoset on ollut mukana karnevaalikulkueessa ainakin 10 kertaa. Seuran 20-vuotisjuhlissa muisteltiin menneitä kulkueteemoja vanhojen valokuvien avustuksella ja saatiin laitettua aikajanalle seuraavat spektaakkelit:

1997 Herrasväki tulee kaupunkiin

1998 Linda Lampenius

1999 Pieni merenneito

2000 Lumikki ja 7 kääpiötä

2001 Rölli

2002 Häät

2005 Tuhkimo

2006 Nahkaformulat

2007 Suomenhevonen 100 vuotta

2011 Kuninkaalliset häät

2014 Abba

Karnevaalikulkueessa ei olla mukana vain osallistumisen riemusta ja mainosmielessä, vaan kyseessä on tiukka taisto parhaan kulkueosaston tittelistä ja 1000 euron palkinnosta! Merihevoset on voittanut pääpalkinnon menneinä vuosina seitsemän kertaa, ehkäpä joku muistaisi tarkasti mitkä vuodet nuo ovat olleet?

Panostus karnevaalikulkueosastoon on aina ollut kova. On tuunattu hevoskärryistä mm. kurpitsavaunuja ja kyhätty valtavia kakkuja ja muuta rekvisiittaa. Pukuja on tehty itse, kasattu kirpputorilöydöistä ja vuokrattu teatterista ja pukuvuokraamoista.

Vaikka karnevaalikulkueen aikaan on usein sattunut viileämpi tai jopa sateinen keli, oli vuonna 1999 oikein kunnon helteinen ilta. Erityisesti tämän muistavat ne henkilöt, joille oli tehty paksusta superlonista asuun sopivat merihevosen päät. Muuan heppaisä taas käyskenteli samaisessa kulkueessa vihreässä tiukassa trikooasussa, jalassaan hevosen kuljetussuojat.

Kulkueissa on ollut mukana myös hevosia ja poneja. Tähän liittyy ehkä erikoisin karnevaaleihin tehty asuste – ponin stringit. Vuoden 1998 kulkueen Linda Lampeniusta kun esitti poni, miespuolinen vielä kaiken lisäksi, mutta mitä sitä pienistä...

Viime kesänä yleisön joukossa aivan tuntematon nainen tuumasi vierustoverilleen, että nämä kulkueet eivät ole enää mitään, kun Merihevoset ei ole mukana. Tämä asiahan päätettiin korjata välittömästi! Näin juhlavuoden kunniaksi haluamme kutsua kaikki seuran toiminnassa vuosien varrella olleet ihmiset mukaan kulkueeseen – teema on tietysti suuri salaisuus, mutta olemme pyrkineet rakentamaan tälle vuotta sellaisen osaston, että sopivaa asustetta löytyy helposti.

Pistä viestiä, mailia tai muuta savumerkkiä ja tule mukaan! Kulkue on perjantaina 7.7. kello 19:00


Tulevia tapahtumia!

8.4.2017 1-tason koulukisat Aron tilalla Tervossa! Kutsu Kipassa

9.4.2017 1-tason estekisat Aron tilalla Tervossa! Kutsu Kipassa

10.6.2017 Yhdistyksen 20-vuotis juhlat, lisää infoa myöhemmin!

Muuta ajankohtaista

7.3. Mikäli tarvitset muun kuin E-kilpailuluvan, tee anomus kätevästi suoraan näiltä sivuilta Seuratoiminta alalinkin kautta!

Palkitut vuonna 2016:

Vuoden Merihevonen kilpailutulosten perusteella: Emmi Pylkkönen

Talkootyöstä yhdistyksen hyväksi palkittiin Anne Uuttu ja Jaana Kukkonen!

Onnea palkituille!

Itä-Suomen alueen kauden 2016 menestyjät palkitaan 4.4.2017. MeHeläisistä Aada Puranen hienosti vuoden juniori kenttäratsastaja ja MeHe löytyy myös kenttäratsastuksen seurarankingin jaetulta kakkossijalta. Huippua Aada ja Karkki-heppa sekä seuran kenttäedustus!
.